Barbecue

Barbecue is één van onze specialiteiten en wij kunnen dan ook met plezier een hele barbecue voor u organiseren en cateren.

Lees meer ⋙
Verfijn resultaten
  • Côte de Boeuf Dry-Aged

    Côte de Boeuf Dry-Aged
    1,0 kilo / € 59,95
  • Rib eye Dry-Aged

    Rib eye Dry-Aged
    300 gr / € 20,39
  • Reebout met been

    Reebout met been
    600 gr / € 35,97

    Uitverkocht

  • Damhert biefstuk uit de duinen

    Damhert biefstuk uit de duinen
    100 gr / € 6,00

    Uitverkocht

  • Hazenrugfilet

    Hazenrugfilet
    100 gr / € 8,00

    Uitverkocht

  • Ham met been en zwoerd gepekeld

    Ham met been en zwoerd gepekeld
    3,00 kilo / € 66,00
  • Ham zonder been met zwoerd, gepekeld

    Ham zonder been met zwoerd, gepekeld
    2,0 kilo / € 50,00
  • Côte de Veau

    Côte de Veau
    300 gr / € 20,10
  • Bavette met Chateaubriand kruiden Rub

    Bavette met Chateaubriand kruiden Rub
    400 gr / € 19,98
  • Aberdeen-Angus hamburger

    Aberdeen-Angus hamburger
    3,45 per stuk
  • Kalfs-Gruyère worsten

    Kalfs-Gruyère worsten
    16,00 per stuk
  • Kalfszwezerik, Hart

    Kalfszwezerik, Hart
    250 gr / € 18,75
  • Braadlappen

    Braadlappen
    500 gr / € 13,48
  • Wilde eendenborstfilet op de koffer

    Wilde eendenborstfilet op de koffer
    18,00 per stuk

    Uitverkocht

  • Tomahawk Steak Dry-Aged

    Tomahawk Steak Dry-Aged
    1,0 kilo / € 59,95
  • Damhert braadlap uit de duinen

    Damhert braadlap uit de duinen
    500 gr / € 17,48

    Uitverkocht

  • Bavette

    Bavette
    150 gr / € 7,49
  • Bearnaise á rechauffer

    Bearnaise á rechauffer
    7,45 per stuk
  • Kipschnitzel Label Rouge

    Kipschnitzel Label Rouge
    3,50 per stuk
  • Porterhouse steak Dry-Aged

    Porterhouse steak Dry-Aged
    1,0 kilo / € 59,95
  • Ribstuk Dry- Aged

    Ribstuk Dry- Aged
    1,0 kilo / € 59,95
  • T-Bonesteak Dry-Aged

    T-Bonesteak Dry-Aged
    1,0 kilo / € 59,95
  • Kalfsentrecote

    Kalfsentrecote
    200 gr / € 12,40
  • Schotse biefstuk, Dry – Aged

    Schotse biefstuk, Dry - Aged
    150 gr / € 7,04
  • Longhaas

    Longhaas
    125 gr / € 6,24
  • Runderstaartstuk

    Runderstaartstuk
    600 gr / € 31,77
  • Bavette brochette

    Bavette brochette
    3,95 per stuk

Chateaubriand is gespecialiseerd in barbecue. Barbecueën kan tegenwoordig het hele jaar door en is niet compleet zonder een prachtig stuk vlees. Daarom bereiden we iedere dag verse producten voor op de bbq. Mooi lams- en kalfsvlees, entrecote, Cote de Boeuf en uitgebeende en gemarineerde kippendijen van Label Rouge, diverse burgers en soorten brochettes. Ook kreeften, zalm en zelf gepelde gamba’s kunt u bij Chateaubriand verkrijgen.

Daarnaast hebben we vegetarische en veganistische opties en bereiden we salades op bestelling. We helpen u graag met de organisatie en catering en vertellen u graag meer over de opties die wij bieden.

Barbecue

In de zomer (of winter) is het natuurlijk tijd voor barbecue, het zonnetje schijnt, er wordt rosé gedronken en lekker vlees gegrild op de bbq. Als u van plan bent om een barbecue te organiseren en uw gasten te verwennen, zit u bij Chateaubriand Heemstede precies goed. Barbecue is één van onze specialiteiten en wij kunnen dan ook met plezier een hele barbecue voor u organiseren en cateren. Vraag in de winkel of mail naar winkel@chateaubriand.nl voor meer informatie over de barbecue.

De barbecuetijd is een tijd van gezelligheid en creatief tafelen. Maar houd de veiligheid in acht. Jaarlijks gebeuren er teveel ongelukken rondom het barbecueën door onachtzaamheid. Hier volgen enkele tips.

  • Houtskoolbarbecue vullen met half briketten, half houtskool, aanmaakblokjes en beetje aanmaakvloeistof; aansteken met aansteker. Let op: NOOIT spiritus gebruiken.
  • Houd een emmer zand en aluminiumfolie bij de hand om eventueel open vuur snel te kunnen doven.
  • Zet een emmer koud water in de buurt om eventuele verbrandingen direct af te koelen.
  • Een aanwezige gasfles uit de volle zon houden.
  • Pas op voor loshangende kledingstukken. Gebruik altijd een schort of een sloof ter bescherming van uw kleren.
  • Gebruik het juiste barbecue gereedschap.
  • Neem uw tijd. Laat het vlees rustig en goed garen. Niet goed gegaard vlees kan darmstoornissen veroorzaken.
  • Laat de barbecue nooit onbeheerd achter, zeker niet met kinderen in de buurt.
  • Gooi de restkolen niet dezelfde avond in de afvalcontainer, laat ze afkoelen in de barbecue.
  • Weet gezelligheid en drank goed te combineren