Worst
Om de standaard van Chateaubriand hoog te houden, maken we zelf worsten op ambachtelijke wijze.
Lees meer ⋙
Verfijn resultaten
-
Salame al Tartufo
€12,95 per stuk -
Mortadella Bologna IGP
100 gr / € 3,50Kilo prijs: € 35,00 -
Salame al Barolo
€12,95 per stuk -
Heemsteedse zachte Metworst, Zuiderzee Varken
€6,95 per stuk -
Grillworst zonder kaas, Zuiderzee Varken
200 gr / € 6,00Kilo prijs: € 30,00 -
Nostalgische ossenworst
200 gr / € 7,00Kilo prijs: € 35,00 -
Boterhamworst in Natuurdarm, Zuiderzee Varken
100 gr / € 3,00Kilo prijs: € 30,00 -
Belgische kalfsleverworst
200 gr / € 5,00Kilo prijs: € 25,00 -
Gekookte worst, Zuiderzee Varken
200 gr / € 4,30Kilo prijs: € 21,50 -
Gehaktbrood Lyonnaise
100 gr / € 2,99Uitverkocht
-
Saucisson Lyonnaise
100 gr / € 3,00Uitverkocht
-
Saucisson de Veau fumé
100 gr / € 4,00Uitverkocht
Worst
Om de standaard van Chateaubriand hoog te houden, maken we zelf worsten op ambachtelijke wijze. Zo weten we dat we altijd kwaliteit leveren. Chateaubriand werkt uitsluitend met verse producten. Dit betekent dat er alleen besteld wordt wat nodig is voor bepaalde worsten en er niets overblijft of weggegooid hoeft te worden. Verder wordt er alleen met natuurdarmen (schaap, rund of varken) gewerkt, dit geeft de worsten een specifieke en pure smaak. Dit is waar wij bij Chateaubriand voor staan: pure ambacht.

