Worst

Om de standaard van Chateaubriand hoog te houden, maken we zelf worsten op ambachtelijke wijze.

Lees meer ⋙
Verfijn resultaten
  • Salame al Tartufo

    12,95 per stuk
  • Mortadella Bologna IGP

    100 gr / € 3,50
    Kilo prijs: € 35,00
  • Salame al Barolo

    12,95 per stuk
  • Runder rookworsten

    6,25 per stuk
  • Heemsteedse zachte Metworst, Zuiderzee Varken

    6,95 per stuk
  • Grillworst met kaas, Zuiderzee Varken

    200 gr / € 6,00
    Kilo prijs: € 30,00
  • Grillworst zonder kaas, Zuiderzee Varken

    200 gr / € 6,00
    Kilo prijs: € 30,00
  • Nostalgische ossenworst

    200 gr / € 7,00
    Kilo prijs: € 35,00
  • Boterhamworst in Natuurdarm, Zuiderzee Varken

    100 gr / € 3,00
    Kilo prijs: € 30,00
  • Belgische kalfsleverworst

    100 gr / € 3,00
    Kilo prijs: € 29,95
  • Snij kalfsleverworst

    100 gr / € 3,00
    Kilo prijs: € 29,95
  • Toulouser Leverworst, Zuiderzee Varken

    200 gr / € 5,50
    Kilo prijs: € 27,50
  • Gekookte worst, Zuiderzee Varken

    200 gr / € 4,30
    Kilo prijs: € 21,50
  • Gehaktbrood Lyonnaise

    100 gr / € 2,99

    Uitverkocht

  • Saucisson Lyonnaise

    100 gr / € 3,00

    Uitverkocht

  • Saucisson de Veau fumé

    100 gr / € 4,00
    Kilo prijs: € 40,00

Worst

Om de standaard van Chateaubriand hoog te houden, maken we zelf worsten op ambachtelijke wijze. Zo weten we dat we altijd kwaliteit leveren. Chateaubriand werkt uitsluitend met verse producten. Dit betekent dat er alleen besteld wordt wat nodig is voor bepaalde worsten en er niets overblijft of weggegooid hoeft te worden. Verder wordt er alleen met natuurdarmen (schaap, rund of varken) gewerkt, dit geeft de worsten een specifieke en pure smaak. Dit is waar wij bij Chateaubriand voor staan: pure ambacht.