Warme gerechten
- Gamba bouillon
Heldere bouillon, apart met zure room (crème fraîche) - Pomodori soep
Met croutons en gemalen Stolwijker kaas - Mini quiches
Salami/zwarte olijf, ham/prei en zongedroogde tomaat/geitenkaas - Asperges
Met beenham en huisgemaakte eierdressing
Koude vleesgerechten
- Rib-eye gerookt
Huisgemaakte gerookte rib-eye met peterseliedressing - Kipfilet (Label Rouge)
Huisgemaakte gerookte kipfilet met frisse ananasdressing - Nostalgische ossenworst
Huisgemaakte gerookte ossenworst met mosterd - Plateau kalfsleverworsten
Huisgemaakte leverworst, grof en/of fijn - Plateau paté
Huisgemaakte patés van kalfslever, grof/half grof/ fijn - Steak de Veau
Kalfsvlees met fijngesneden sjalotten en verse peterselie - Filet Américain
Met huisgemaakte filetsaus - Scotch beef tapenade
Met pijnboompitten, Parmigiano Reggiano en kappertjes
Koude vegetarische/vis gerechten
- Rucola tapenade
Met pijnboompitten, zongedroogde tomaten en kaas - Plateau kaas
Extra belegen kaas, van boerderij Nellesteijn - Truffelbrie
Met vijgenbrood - Plateau gerookte paling
Met huisgemaakte dragon-basilicum dressing - Hollandse garnalen
Gevuld in tomaat met mayonaise - Wrap Bawykov zalm
Met huisgemaakte mosterd-dille dressing en ijsbergsla - Bawykov zalm getrancheerd
Dun gesneden met huisgemaakte sjalottendressing - Gesneden brood
Diverse soorten boerenbrood met zeezout-boter en kruidenboter