Kazen
-
Camembert, Bio, Rauw Melks
€11,50 per stuk -
Boerenboter met Zeezoutvlokken
€3,98 per stuk -
Brie de Meaux met verse zwarte truffel
200 gr / € 11,99 -
Label Rouge Eieren
€4,65 per stuk -
Brie de meaux
200 gr / € 7,00 -
Roquefort AOP Caves Baragnaudes
200 gr / € 9,90 -
Délice Fleur De Sel, Fromage de chèvre
€9,90 per stuk -
Sainte Maure de Touraine
€11,50 per stuk -
Boeren Stolwijker
400 gr / € 9,18 -
Chaource
€9,95 per stuk -
Boerenkaas extra belegen uit een kaas van 65 kilo
400 gr / € 9,00 -
La Fourrière Chevre Fermier
€11,50 per stukUitverkocht
-
Kwarteleieren
€4,85 per stuk
U zou het misschien niet direct verwachten van een op-en-top slager als Chateaubriand’s Johan van Uden, maar naast een passie voor vlees heeft hij ook een heel grote passie voor kaas. Johan van Uden gaat elke maand persoonlijk naar Parijs om de mooiste kazen voor u te selecteren. In Heemstede gaan de kazen de eigen kaascel in om (verder) te rijpen. Daardoor krijgt u uiteindelijk kazen die precies de juiste mate van rijpheid hebben. Bovendien worden sommige kazen hier nog verder bewerkt.
De kennis over kaas is door de jaren heen steeds groter geworden, en het kaasassortiment is ook steeds verder uitgebreid. Chateaubriand heeft voor u een ruime keus aan kazen uit verschillende landen. Dat geeft u de mogelijkheid bij ons een lekker kaasplateau samen te stellen met veel uiteenlopende smaken. Of u nu een zacht of pittig, een romig of een hard kaasje wenst, wij kunnen u helpen bij uw keuze.
