Enkele suggesties voor thuis catering, het liefst maken we in overleg een offerte op maat
Amuse
- Aspergecrème
Krachtige crème soep van verse asperges met eendenlever blokjes - Kwartelborstfilet
Rosé gegrilde borstfilet met een verse kruidendressing - Spek van het Pata Negra varken
uitgebakken spekblokjes van het zwart-pootvarken
Voorgerecht
- Salade Niçoise
Salade met rosé gegrilde tonijn, gepocheerde kwarteleitjes, tomaten, kleine aardappels, haricots verts en olijfolie - Salade van kreeft
Met blokjes komkommervlees, krullen van eendenlever en jus van de kreeft - Steak tartaar
Met de hand fijngesneden bavette biefstuk, gegarneerd met augurkjes, sjalot blokjes, kappertjes, rauwe eidooier, Worcestershiresaus en olijfolie - Asperges
Verse gekookte asperges, eidooiercrème, botersaus, gehakte krulpeterselie en warmgesneden kalfsham
Tussengerecht
- Bouillabaisse
Geconcentreerde bouillon van gamba’s, met crème fraîche en cognac - Paddenstoelenragout
In combinatie met verse ravioli van mozzarella en peterseliedressing - Crostini trio
Met Epoisses, geitenkaas/spek en oester gegratineerd
Hoofdgerecht
- Côte de Boeuf, Aberdeen Angus, 6 weken dry-aged
Aardappelen gegratineerd met Epoisses, gepocheerde jonge lentegroentes, salade van pomodori en bearnaisesaus - Hollands blank kalfsvlees combinatie
Rosé gebraden entrecote, ragout van kalfswang, ossobuco gestoofd en saltimbocca rosé in combinatie met risotto, jonge bospeen en een kalfsjus - Trio van slibtong
Gegrild van de barbecue met een tomatensaus, ragout met sjalot en kervel, gepocheerd in een visvelouté met verse doperwten, geserveerd met verse ravioli - Lamscarré
Rosé gebraden met een kruidenkorst, puree van knolselderij, ratatouille en een jus van lam
Dessert
- Kaasplankje
Diverse Hollandse en buitenlandse kazen met o.a warme Camembert, vijgenbrood, kletzenbrood of rozijnenbrood en biologische marmelade - Sabayon
Rood fruit, vanille ijs en een huisgemaakte Sabayon - Taarten
Assortiment van Van de Zoete - Trio van chocola
Chocolade taart, chocolade mousse en chocolade ijs
We maken eerst een offerte, aan de hand daarvan wordt de prijs vastgesteld.
Een kok van Chateaubriand kost € 55,00 per uur, bediening € 35,00 per uur.