Diner aan huis (vanaf 2 personen)

Enkele suggesties voor thuis catering, het liefst maken we in overleg een offerte op maat

Amuse

  • Aspergecrème 
    Krachtige crème soep van verse asperges met eendenlever blokjes
  • Kwartelborstfilet
    Rosé gegrilde borstfilet met een verse kruidendressing
  • Spek van het Pata Negra varken
    uitgebakken spekblokjes van het zwart-pootvarken

Voorgerecht

  • Salade Niçoise
    Salade met rosé gegrilde tonijn, gepocheerde kwarteleitjes, tomaten, kleine aardappels, haricots verts en olijfolie
  • Salade van kreeft
    Met blokjes komkommervlees, krullen van eendenlever en jus van de kreeft
  • Steak tartaar
    Met de hand fijngesneden bavette biefstuk, gegarneerd met augurkjes, sjalot blokjes, kappertjes, rauwe eidooier, Worcestershiresaus en olijfolie
  • Asperges
    Verse gekookte asperges, eidooiercrème, botersaus, gehakte krulpeterselie en warmgesneden kalfsham 

Tussengerecht

  • Bouillabaisse 
    Geconcentreerde bouillon van gamba’s, met crème fraîche en cognac
  • Paddenstoelenragout
    In combinatie met verse ravioli van mozzarella en peterseliedressing
  • Crostini trio
    Met Epoisses, geitenkaas/spek en oester gegratineerd

Hoofdgerecht

  • Côte de Boeuf, Aberdeen Angus, 6 weken dry-aged
    Aardappelen gegratineerd met Epoisses, gepocheerde jonge lentegroentes, salade van pomodori en bearnaisesaus
  • Hollands blank kalfsvlees combinatie
    Rosé gebraden entrecote, ragout van kalfswang, ossobuco gestoofd en saltimbocca rosé in combinatie met risotto, jonge bospeen en een kalfsjus
  • Trio van slibtong
    Gegrild van de barbecue met een tomatensaus, ragout met sjalot en kervel, gepocheerd in een visvelouté met verse doperwten, geserveerd met verse ravioli 
  • Lamscarré
    Rosé gebraden met een kruidenkorst, puree van knolselderij, ratatouille en een jus van lam

Dessert

  • Kaasplankje
    Diverse Hollandse en buitenlandse kazen met o.a warme Camembert, vijgenbrood, kletzenbrood of rozijnenbrood en biologische marmelade
  • Sabayon
    Rood fruit, vanille ijs en een huisgemaakte Sabayon
  • Taarten
    Assortiment van Van de Zoete
  • Trio van chocola
    Chocolade taart, chocolade mousse en chocolade ijs

We maken eerst een offerte, aan de hand daarvan wordt de prijs vastgesteld.
Een kok van Chateaubriand  kost € 55,00 per uur, bediening € 35,00 per uur.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.