Aperitief de luxe

Koude aperitieven

  • Pata Negra
    Ter plekke van het been gesneden
  • Verse oesters
    De echte Zeeuwse oesters, koud of gegratineerd
  • Bawykov zalm
    Met een mousse van mierikswortel en peterselie
  • Kreeft medaillon
    Met een frisse citroendressing en eendenleverkrullen
  • Carne Cruda
    Fijngehakt kalfsvlees met olijfolie op een amuselepel
  • Terrine Foie Gras de Canard
    Omwikkeld met gerookte eendenborstfilet
  • Truffelbrie
    Op rozijnenbrood
  • Coquilles (kan eventueel warm)
    Met spek en een puree van doperwten
  • Courgetterolletje (kan eventueel warm)
    Gevuld met gemarineerde gamba 
  • Gevulde ossenhaas
    Dun gesneden ossenhaas met vulling van rucola

Warme aperitieven van de grill

  • Saltimbocca
    Dunne kalfsoester met salie, Parma ham en mozzarella
  • Crostini Epoisses
    Gegrilde crostini met rauwmelkse Epoisses
  • Ragout (Label Rouge)
    Pastei gevuld met gevogelteragout
  • Gamba
    Gegrild uit het vuistje
  • Kalfszwezerik
    Gegrild met zeezout en grove peper
  • Brochettes
    Van rund en lam

De Aperitief de luxe is alleen mogelijk met een kok van Chateaubriand.
De kosten hiervan zijn € 55,00 per uur.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.