Koude aperitieven
- Pata Negra
Ter plekke van het been gesneden - Verse oesters
De echte Zeeuwse oesters, koud of gegratineerd - Bawykov zalm
Met een mousse van mierikswortel en peterselie - Kreeft medaillon
Met een frisse citroendressing en eendenleverkrullen - Carne Cruda
Fijngehakt kalfsvlees met olijfolie op een amuselepel - Terrine Foie Gras de Canard
Omwikkeld met gerookte eendenborstfilet - Truffelbrie
Op rozijnenbrood - Coquilles (kan eventueel warm)
Met spek en een puree van doperwten - Courgetterolletje (kan eventueel warm)
Gevuld met gemarineerde gamba - Gevulde ossenhaas
Dun gesneden ossenhaas met vulling van rucola
Warme aperitieven van de grill
- Saltimbocca
Dunne kalfsoester met salie, Parma ham en mozzarella - Crostini Epoisses
Gegrilde crostini met rauwmelkse Epoisses - Ragout (Label Rouge)
Pastei gevuld met gevogelteragout - Gamba
Gegrild uit het vuistje - Kalfszwezerik
Gegrild met zeezout en grove peper - Brochettes
Van rund en lam
De Aperitief de luxe is alleen mogelijk met een kok van Chateaubriand.
De kosten hiervan zijn € 55,00 per uur.