Op maandag tot en met vrijdag voor 12:00 besteld, volgende dag in huis!
-
Eendenkaantjes

€5,99 per stuk
-
Runder rookworsten

€6,25 per stuk
-
Paté van wilde Eend

100 gr / € 6,00
200 gr / € 11,99
250 gr / € 14,99
300 gr / € 17,99
400 gr / € 23,98
500 gr / € 29,98
-
Huisgemaakte Italiaanse Porchetta

100 gr / € 4,50
200 gr / € 9,00
300 gr / € 13,50
-
Paté van Ree

100 gr / € 6,00
200 gr / € 11,99
250 gr / € 14,99
300 gr / € 17,99
400 gr / € 23,98
500 gr / € 29,98
Uitverkocht
-
Meesterslager Paté

150 gr / € 5,93
200 gr / € 7,90
250 gr / € 9,88
400 gr / € 15,80
500 gr / € 19,75
-
Eendenlever Terrine, Huisgemaakt

100 gr / € 25,00
150 gr / € 37,50
200 gr / € 50,00
250 gr / € 62,50
300 gr / € 75,00
400 gr / € 100,00
500 gr / € 125,00
750 gr / € 187,50
1,00 kilo / € 250,00
1,500 kilo / € 375,00
-
Salame al Tartufo

€12,95 per stuk
-
Mortadella Bologna IGP

100 gr / € 3,50
150 gr / € 5,25
200 gr / € 7,00
250 gr / € 8,75
-
Salame al Barolo

€12,95 per stuk
-
Rib – Eye gedroogd en gerookt

100 gr / € 6,00
150 gr / € 9,00
200 gr / € 12,00
250 gr / € 15,00
-
Gebraden kalfsfricandeau

100 gr / € 4,50
150 gr / € 6,75
200 gr / € 9,00
250 gr / € 11,25
-
Rookvlees

100 gr / € 4,40
150 gr / € 6,60
200 gr / € 8,80
250 gr / € 11,00
-
Pot terrine van eendenlever

€45,00 per stuk
-
Chateaubriand paté

150 gr / € 5,93
250 gr / € 9,88
300 gr / € 11,85
400 gr / € 15,80
500 gr / € 19,75
-
Paté à l’ancienne

150 gr / € 5,93
200 gr / € 7,90
250 gr / € 9,88
400 gr / € 15,80
500 gr / € 19,75
-
Gebraden rosbief

100 gr / € 3,50
150 gr / € 5,25
200 gr / € 7,00
250 gr / € 8,75
300 gr / € 10,50
400 gr / € 14,00
500 gr / € 17,50
-
Heemsteedse zachte Metworst, Zuiderzee Varken

€6,95 per stuk
-
lamsbout-gedroogd, als voorgerecht

100 gr / € 5,95
150 gr / € 8,93
200 gr / € 11,90
250 gr / € 14,88
-
Achterham, Zuiderzee Varken

100 gr / € 3,60
150 gr / € 5,39
200 gr / € 7,19
250 gr / € 8,99