Onze slagerij

De slagerij Een ware speciaalzaak.

Waar Chateaubriand begon als een slagerij van kleine omvang, is het inmiddels uitgegroeid tot een ware speciaalzaak met een breed en veelzijdig assortiment. Door de jaren heen is de winkel uitgebreid met een kaasassortiment, een afdeling met maaltijden waarin uiteraard het vlees van Chateaubriand verwerkt is en een uitgebreide selectie delicatessen. Samen met Meesterslager Johan van Uden runt eigenaresse Adele Teekens de winkel en slagerij.

De slagerij

Chateaubriand heeft een scherp oog voor vernieuwing, maar streeft ook voor behoud van de ambachtelijke aspecten van het slagersvak. Van eigen worstmakerij tot de welbefaamde huis-ontwikkelde dry-aged rijpingskast. Meesterschap, vakmanschap en exclusiviteit zijn essentieel. Op deze manier krijgt iedere klant hoogstaande kwaliteit vlees voor een eerlijke, mooie prijs. En Chateaubriand is meer. Gastvrijheid is voor ons van onmiskenbaar belang. Deskundig advies, een kop espresso, proeverijen en een grote glimlach is wat u nog meer kunt verwachten wanneer u langskomt in onze winkel.

“Meesterschap, vakmanschap en exclusiviteit zijn essentieel.”