Het team

Het team van Chateaubriand bestaat uit verschillende leeftijden en achtergronden. Een aantal hebben de slagersopleiding gedaan of zijn er nog mee bezig. Doordeweeks word er vooral gewerkt met medewerkers die er al langere tijd werken en een paar jongeren. Op zaterdag is het een team van vooral hardwerkende, enthousiaste en positieve jongeren, die elke dag nog bij leren. Op zaterdag word je ontvangen met verse koffie en er staat altijd iets te proeven klaar. Later op de ochtend gaat de Black bastard barbecue aan en worden er huisgemaakte Aberdeen Angus hamburgers of huisgemaakte lamsburgers gebakken.

Wanneer er nieuwe mensen bij het team komen word er meteen vanaf het begin goed uitgelegd wat de basis regels zijn en hoe wij hier te werk gaan. We werken in de slager met scherpe messen, warme producten en verse producten. Hier moet dus voorzichtig en goed mee worden om gegaan. De basisregels als in; hoe houd je een mes vast, hoe snijd je het vlees of hoe ga je met de klanten om, zijn een belangrijk punt bij ons. We zijn een traiteur en specialiteitenwinkel die al vele prijzen gewonnen hebben en dus een goede reputatie staande willen houden. Dit houd in dat al onze medewerkers, maakt niet uit of ze er net pas werken of al langere tijd, bij blijven leren. Wanneer een klant informatie, bereidingswijze of advies nodig heeft, moeten wij dat kunnen geven. Dit zijn punten waar Johan van Uden en Adele Teekens altijd goed op letten. Daarom is het in dit team erg belangrijk dat iedereen blijft leren en vragen blijft stellen.

Wij zijn niet alleen een slagerij of traiteur, maar regelen ook vele cateringen het hele jaar door. Dit houdt in dat er ook veel mensen van het team bij deze cateringen word ingezet. Bij een catering gaat er veel voorbereiding aan vooraf. Dit word allemaal in de winkel gedaan. Een aantal medewerkers kunnen hier aan mee helpen. Zo leren zij ook hapjes en gerechten te maken. Dit is een hele andere takt van het bedrijf waar zij op deze manier goed mee te maken krijgen.
Deze afwisseling zorgt dat het werk interessant en leuk blijft.

Kom gezellig in de winkel en leer ons team kennen. Graag tot ziens.