Vlees

Verfijn resultaten
  • Côte de Boeuf Dry-Aged

    1,0 kilo / € 57,95
  • Gourmet Schotel Standaard

    30,00 per stuk
  • Côte de Veau

    300 gr / € 17,99
  • Lamsschouder in braadzak

    1,3 kilo / € 38,94
  • Kalfs zwezerik – Époisses Saucisson

    18,00 per stuk
  • Aberdeen-Angus hamburger

    3,45 per stuk
  • Kipschnitzel Label Rouge

    3,50 per stuk
  • Kalfsrollade eekhoorntjesbrood

    500 gr / € 24,98
  • Gestoofde plak van 200 gram gestoofde runder sukade in rode wijnjus

    9,50 per stuk
  • Rib Eye Dry-Aged

    250 gr / € 14,74
  • Ossenhaas in Brioche

    35,00 per stuk
  • Maispoussin in Braadzak

    9,75 per stuk
  • Kalfshaas

    100 gr / € 10,00
  • Côte de Boeuf Dry-Aged

    800 gr / € 46,36
  • Bavette met Chateaubriand kruiden Rub

    400 gr / € 19,18
  • Entrecote Dry-Aged

    250 gr / € 14,49
  • Oranje Barbecue emmer

    80,00 per stuk
  • Rib eye Dry-Aged

    300 gr / € 17,69
  • Kalfs-Gruyère worsten

    16,00 per stuk
  • Saucisson au sel de Guérande

    3,85 per stuk
  • Eendenlever Terrine, Huisgemaakt

    100 gr / € 25,00
  • Zuiderzee Gebraad, Zuiderzee Varken

    600 gr / € 17,97
  • Kalfsentrecote

    200 gr / € 11,59
  • Kalfs procereur in braadzak met verse groenten

    47,95 per stuk
  • Kalfs Gehaktbrood

    17,50 per stuk
  • Bavette brochette

    3,95 per stuk
  • Halve kwartel, gemarineerd

    3,95 per stuk