Koude aperitieven
- Tapenades
Pomodori, bospaddenstoelen en Scotch beef
- Gazpacho
Van tomaat, paprika en komkommer
- Pata Negra assortiment
Chorizo, lomo en rauwe ham
- Zalm wrap
Bawykov zalm met ijsbergsla en dille-mosterddressing
- Geroosterde paprika
Gevuld met Manchego
- Gegrilde groenten
Courgette, aubergine en portobello
- Diverse broodsoorten en toast
Met olijvenboter en kruidenboter
Warme aperitieven
- Lamsgehaktballetjes
Gemarineerd in piri-piri saus
- Brochette
Rund-, lams- en kalfsvlees in licht pittige marinade
- Spare-ribs
Met een zoete marinade
- Kalfsworstjes
Huisgemaakte worstjes in een tomatensaus
- Kwartelboutjes
Gemarineerd en gekonfijt
- Oven-aardappels
Met rozemarijn, knoflook, uien en olijfolie
- Reuze gamba’s
In een marinade van knoflook en rode peper
- Kippenvleugels
Gekonfijt in eendenvet met knoflook