Charcuterie

Chateaubriand heeft heerlijke Hollandse en buitenlandse vleeswaren en op ambachtelijke wijze gemaakte specialiteiten zoals hammen en worsten.

Lees meer ⋙
Verfijn resultaten
  • Huisgemaakte Italiaanse Porchetta

    100 gr / € 4,50
    Kilo prijs: € 45,00
  • Rib – Eye gedroogd en gerookt

    100 gr / € 6,00
    Kilo prijs: € 59,99
  • Gebraden kalfsfricandeau

    100 gr / € 4,50
    Kilo prijs: € 45,00
  • Rookvlees

    100 gr / € 4,40
    Kilo prijs: € 44,00
  • Gebraden rosbief

    100 gr / € 3,50
    Kilo prijs: € 35,00
  • lamsbout-gedroogd, als voorgerecht

    100 gr / € 5,95
    Kilo prijs: € 59,50
  • Achterham, Zuiderzee Varken

    100 gr / € 3,60
    Kilo prijs: € 35,95
  • Gebraden Gehakt

    100 gr / € 3,30
    Kilo prijs: € 32,95
  • Pekelvlees van de puntborst

    100 gr / € 3,25
    Kilo prijs: € 32,50
  • Gebraden staartstuk

    100 gr / € 4,20
    Kilo prijs: € 42,00
  • Kalfslever gelardeerd

    100 gr / € 4,00
    Kilo prijs: € 40,00
  • Trevélez ham

    100 gr / € 5,95
    Kilo prijs: € 59,50
  • Pancetta Coppata

    100 gr / € 4,00
    Kilo prijs: € 39,99
  • Prosciutto di San Daniele

    100 gr / € 5,95
    Kilo prijs: € 59,50
  • Zeeuws spek, Zuiderzee Varken

    100 gr / € 2,50
    Kilo prijs: € 25,00
  • Parmaham

    100 gr / € 6,00
    Kilo prijs: € 59,95
  • Bosham

    100 gr / € 6,00
    Kilo prijs: € 59,95
  • Pata Negra (Bellota)

    100 gr / € 18,95
    Kilo prijs: € 189,50
  • Ontbijtspek, gerookt, Zuiderzee Varken

    100 gr / € 2,50
    Kilo prijs: € 25,00
  • Beenham, Zuiderzee Varken

    100 gr / € 3,50
    Kilo prijs: € 35,00
  • Vitello tonnato schotel 2 personen

    19,95 per stuk
  • Ontbijtspek Blokjes, gerookt, Zuiderzee varken

    3,75 per stuk
  • Eendenkaantjes

    5,99 per stuk
  • Runder kaantjes, Schots rundvlees

    4,95 per stuk
  • Borrel Plateau Chateaubriand

    29,95 per stuk

    Uitverkocht

  • Whisky spek

    100 gr / € 3,50

    Uitverkocht

Charcuterie

Chateaubriand heeft heerlijke Hollandse en buitenlandse vleeswaren en op ambachtelijke wijze gemaakte specialiteiten zoals hammen en worsten. Vleeswaren die wij zelf kunnen maken, worden altijd zelf gemaakt.  De overige producten worden ingekocht bij de beste worstenmakers en meest gerenommeerde leveranciers in binnen- en buitenland. Onze vleeswaren worden professioneel à la minute gesneden.

Een van de mooiste producten onder de vleeswaren is bij uitstek de rauwe ham. Chateaubriand vindt het belangrijk dat de hammen de beste kwaliteit hebben en ze de originele smaak van het gebied waar de hammen worden gedroogd weten te behouden. Wij importeren onze hammen rechtstreeks uit gebieden zoals Parma (IT) en Turel (SP) Trevelez (SP). Daardoor kunnen we de unieke smaak van onze producten garanderen.