Charcuterie

Chateaubriand heeft heerlijke Hollandse en buitenlandse vleeswaren en op ambachtelijke wijze gemaakte specialiteiten zoals hammen en worsten.

Lees meer ⋙
Verfijn resultaten
  • Gebraden kalfsfricandeau

    100 gr / € 4,50
  • Rookvlees

    100 gr / € 4,40
  • Gebraden rosbief

    100 gr / € 3,50
  • Achterham, Zuiderzee Varken

    100 gr / € 3,60
  • Gebraden Gehakt

    100 gr / € 3,30
  • Pekelvlees van de puntborst

    100 gr / € 3,25
  • Gebraden staartstuk

    100 gr / € 4,20
  • Rib – Eye gedroogd en gerookt

    100 gr / € 6,00
  • Kalfslever gelardeerd

    100 gr / € 4,00
  • Trevélez ham

    100 gr / € 5,95
  • Pancetta Coppata

    100 gr / € 4,00
  • Prosciutto di San Daniele

    100 gr / € 5,95
  • Zeeuws spek, Zuiderzee Varken

    100 gr / € 2,50
  • Parmaham

    100 gr / € 6,00
  • Bosham

    100 gr / € 6,00
  • Pata Negra (Bellota)

    100 gr / € 18,95
  • Ontbijtspek, gerookt, Zuiderzee Varken

    100 gr / € 2,50
  • Beenham, Zuiderzee Varken

    100 gr / € 3,50
  • Lamsbout gedroogd

    100 gr / € 5,95
  • Borrel Plateau Chateaubriand

    29,95 per stuk

    Uitverkocht

  • Whisky spek

    100 gr / € 3,50

    Uitverkocht

Charcuterie

Chateaubriand heeft heerlijke Hollandse en buitenlandse vleeswaren en op ambachtelijke wijze gemaakte specialiteiten zoals hammen en worsten. Vleeswaren die wij zelf kunnen maken, worden altijd zelf gemaakt.  De overige producten worden ingekocht bij de beste worstenmakers en meest gerenommeerde leveranciers in binnen- en buitenland. Onze vleeswaren worden professioneel à la minute gesneden.

Een van de mooiste producten onder de vleeswaren is bij uitstek de rauwe ham. Chateaubriand vindt het belangrijk dat de hammen de beste kwaliteit hebben en ze de originele smaak van het gebied waar de hammen worden gedroogd weten te behouden. Wij importeren onze hammen rechtstreeks uit gebieden zoals Parma (IT) en Turel (SP) Trevelez (SP). Daardoor kunnen we de unieke smaak van onze producten garanderen.