- Mousse de canard soesje
Gevuld met crème van mousse de Canard en gekarameliseerd - Zwezerik krokant
Hartzwezerik met een krul eendenlever - Terrine Foie Gras de Canard
Blokjes terrine van eendenlever naturel - Tapenade Scotch Beef
Roombotersoesje gevuld met ‘winnaar Gouden Slagersring 2007’ - Gedroogd kinnebakspek
Roosje van kinnebakspek gevuld met rillettes van gans en een augurkje - Asperge rolletjes
Kalfsham gevuld met verse aspergepuntjes - Bawykov zalm
Mootje van Bawykov zalm met Yakitori dressing - Tomaat crevette
Ontvelde tomaat gevuld met Hollandse garnalen en mayonaisedressing - Boshambrochette
Gerookte bosham met rijpe meloen aan een stokje - Gevuld ei
Eitje gevuld met eierdooiercrème en zwarte truffel - Truffelbrie
Vijgenbrood met daarop onze huisgemaakte truffelbrie