Lamsvlees
Wij kopen bij een grote schaapherder in de buurt van Eindhoven jaarlijks bijna alle lammeren die dat jaar geboren worden.
Lees meer ⋙-
Lamszadelrollade
1,00 kilo / € 75,00Kilo prijs: € 75,00 -
Lamsschouder in braadzak
1,3 kilo / € 38,94Kilo prijs: € 29,95 -
Lamsbout honing-tijm van de Zeeuwse eilanden
500 gr / € 24,98Kilo prijs: € 49,95 -
Lamsbout met been, van de Zeeuwse eilanden
1,00 kilo / € 36,95Kilo prijs: € 36,95 -
Lams shoarma, van de Zeeuwse eilanden
300 gr / € 8,99Kilo prijs: € 29,95 -
Lamsbout Provençaals, van de Zeeuwse eilanden
500 gr / € 24,98Kilo prijs: € 49,95 -
Lamsbroodje, van de Zeeuwse eilanden
€18,00 per stuk -
Lamsbout zonder been, van de Zeeuwse eilanden
500 gr / € 24,98Kilo prijs: € 49,95 -
Lamsgehakt, van de Zeeuwse eilanden
250 gr / € 7,49Kilo prijs: € 29,95 -
Lamsschenkel, heel, van de Zeeuwse eilanden
€7,95 per stuk -
Lamsfond
€4,95 per stuk -
Lamspoulet / Ragout vlees, van de Zeeuwse eilanden
500 gr / € 14,98Kilo prijs: € 29,95 -
Lamsnekfilet, van de Zeeuwse eilanden
250 gr / € 7,49Kilo prijs: € 29,95 -
Lamsribstukje, van de Zeeuwse eilanden
€11,50 per stukUitverkocht
-
Lamsnek, van de Zeeuwse eilanden
€16,95 per stuk -
Lamsballetjes piri piri
300 gr / € 6,89Kilo prijs: € 22,95
Hollands Zuiglamsvlees
In het voorjaar begint bij Chateaubriand traditioneel het nieuwe lamsvleesseizoen met de levering van vers Hollands zuiglam. Het jongste en malste lamsvlees dat maar een paar maanden verkrijgbaar is. De lammeren zijn rond de 60 dagen oud en uitsluitend gevoed met moedermelk. Zuiglam heeft een unieke smaak. Het vlees is bijna melkachtig en ontzettend romig. Het heeft een verfijnde en zilte smaak zoals geen enkel ander lam dit biedt. Chateaubriand betrekt het zuiglam van diverse geselecteerde leveranciers.
Schots Weidelamsvlees
In de zomer gaat Chateaubriand van Hollands zuiglamsvlees over op het Schotse weidelamsvlees. Door het klimaat lammeren de schapen in Schotland later dan in Nederland. Daardoor komt dit vlees later beschikbaar. De dieren groeien op in de Hooglanden onder de meest natuurlijke omstandigheden. Ze eten kruidig en gevarieerd voedsel rechtstreeks uit het Schotse heidelandschap en leven zonder stress en kunstmatige ingrepen. Puurder krijg je het niet. Dit maakt het vlees sappig, mals en rozerood van kleur met een uitstekende en wat zoete smaak. Het Schotse weidelamsvlees wordt voor Chateaubriand geleverd door geselecteerde Schotse leveranciers.
Iers Lamsvlees
Chateaubriand beschikt het hele jaar over lamsvlees uit Ierland, befaamd om de prachtige groene weiden en de heuvelachtige terreinen. Doordat de dieren op natuurlijk wijze opgroeien is ieder seizoen met zijn eigen smaak terug te proeven in het vlees. Dit scharrelvlees komt uit de hoog- en laaglanden. Ons Ierse lamsvlees is afkomstig van Irish Country Meats, een bedrijf dat vooruitstrevend is op het gebied van duurzaamheid.
Nieuw-Zeelands Lamsvlees
Het lamsvlees uit Nieuw-Zeeland heeft een uitstekende kwaliteit en is geliefd bij horecaprofessionals. Door de geografische ligging krijgt het gras in Nieuw-Zeeland continu lucht van de oceanen. Het gras is daardoor van hoogstaande kwaliteit en heeft het lamsvlees daarom een constante subtiele smaak. Het vee wordt gehouden op de uitgestrekte, open vlaktes van dit prachtige land. Ons lamsvlees uit Nieuw-Zeeland wordt bevroren aangeleverd.



