Over ons

Chateaubriand Al vanaf 1850 slagersambacht en passie voor vlees

Chateaubriand is traditie, kennis, vakmanschap, eerlijkheid en exclusiviteit. Elke dag weer wordt er gestreefd om het mooiste en lekkerste vlees aan te bieden dat er te krijgen is. Van de slagerswinkel in Heemstede, de groothandel in het Food Center Amsterdam tot onze webshop. Van sterrenrestaurant tot buurtcafé en van catering tot thuis-kok. Chateaubriand is er voor iedereen. En alles voor een redelijke, eerlijke prijs met een dosis goede adviezen.

Over Ons

Chateaubriand is een familiebedrijf dat kennis en ervaring heeft opgebouwd vanuit jarenlange ervaring. Adele Teekens, eigenaresse en één van de weinige vrouwelijke slagers in Nederland, is de derde generatie die in de zaak werkt. Samen met bedrijfsleider en meesterslager Johan van Uden runt zij de winkel in Heemstede en met mede-eigenaar Dirk Huisman de groothandel in Amsterdam.

Kwaliteit staat bij Chateaubriand altijd voorop. Om deze belofte elke dag aan de klanten waar te maken, staan we in nauw contact met de boeren in Ierland en Schotland. Het beste rundvlees wordt er zelf geselecteerd. Het draait niet alleen om het vlees zelf, de grond en het voedsel zijn eveneens van belang. Zo krijgt het vlees de topkwaliteit die kenmerkend is voor alle Chateaubriand producten. Ook kijken we naar de toekomst. Kennis en ervaring wordt gedeeld. Via slagersschool ‘The Butcher Academy’ proberen we een toekomst met innovatieve slagers met passie voor het vak te realiseren, door jongeren te interesseren voor het slagersambacht. Passie voor vlees is het hart van Chateaubriand.