Rosé braden

Verfijn resultaten
  • Côte de Boeuf Dry-Aged

    1,0 kilo / € 57,95
  • Rib eye Dry-Aged

    300 gr / € 17,69
  • Damhert biefstuk uit de duinen

    100 gr / € 6,00
  • Kalfsrollade eekhoorntjesbrood

    500 gr / € 24,98
  • Reebout met been

    600 gr / € 35,97
  • Damhert Rugfilet uit de duinen

    150 gr / € 15,00
  • Wilde eendenborstfilet

    9,00 per stuk
  • Fazantenborstfilet

    9,00 per stuk
  • Côte de Veau

    300 gr / € 17,99
  • Kalfsstaartstuk

    500 gr / € 23,98
  • Damhert Rosbief uit de duinen

    500 gr / € 27,50
  • Wilde eendenborstfilet op de koffer

    18,00 per stuk
  • Wild Zwijnrugfilet

    200 gr / € 20,00
  • Schotse Ossenhaas

    100 gr / € 10,00
  • Lamsbout zonder been, Hollands voorjaarslam

    500 gr / € 34,98
  • Damhert boutrollade met beentje uit de duinen

    500 gr / € 26,48
  • Wilde eendjes

    18,00 per stuk
  • Lamsbout van Hollands Voorjaarslam

    1,00 kilo / € 49,95
  • Kalfshaas

    100 gr / € 10,00
  • Porterhouse steak Dry-Aged

    1,0 kilo / € 56,95
  • Ribstuk Dry- Aged

    1,0 kilo / € 57,95
  • Lamsbout honing-tijm, Hollands Voorjaarslam

    500 gr / € 34,98
  • Kalfsentrecote

    200 gr / € 11,59
  • Schotse biefstuk, Dry – Aged

    150 gr / € 7,04
  • Runderstaartstuk

    600 gr / € 31,77
  • lams Entrecote Hollands Voorjaarslam

    300 gr / € 30,00
  • Gourmet Schotel Standaard

    30,00 per stuk