Barbecue

Barbecue is één van onze specialiteiten en wij kunnen dan ook met plezier een hele barbecue voor u organiseren en cateren.

Lees meer ⋙
Verfijn resultaten
  • Côte de Boeuf Dry-Aged

    Côte de Boeuf Dry-Aged
    1,0 kilo / € 59,95
  • Côte de Veau

    Côte de Veau
    300 gr / € 20,10
  • Bavette brochette

    Bavette brochette
    3,95 per stuk
  • Barbecue pakket

    Barbecue pakket
    20,00 per persoon
  • Entrecote Dry-Aged

    Entrecote Dry-Aged
    250 gr / € 15,74
  • Pata Negra spek

    Pata Negra spek
    100 gr / € 3,50
  • Brochette Chateaubriand

    Brochette Chateaubriand
    4,50 per stuk
  • Rib eye Dry-Aged

    Rib eye Dry-Aged
    300 gr / € 20,39
  • Gevulde aardappel

    Gevulde aardappel
    3,50 per stuk
  • Porterhouse steak Dry-Aged

    Porterhouse steak Dry-Aged
    1,0 kilo / € 59,95
  • lamscarré, enkel, Hollands Voorjaarslam

    lamscarré, enkel, Hollands Voorjaarslam
    5,95 per stuk
  • Kalfs-Gruyère worsten

    Kalfs-Gruyère worsten
    16,00 per stuk
  • Bavette

    Bavette
    150 gr / € 7,49
  • Geitenkaas met huisgemaakt gerookt spek

    Geitenkaas met huisgemaakt gerookt spek
    3,25 per stuk
  • Oranje Barbecue emmer

    Oranje Barbecue emmer
    80,00 per stuk
  • Aberdeen-Angus hamburger

    Aberdeen-Angus hamburger
    3,45 per stuk
  • Kwartel borstfilet, Label Rouge

    Kwartel borstfilet, Label Rouge
    3,75 per stuk
  • Scotch Beef brochette

    Scotch Beef brochette
    4,35 per stuk
  • Smokey bbq aioli

    Smokey bbq aioli
    17,95 per stuk
  • Ribstuk Dry- Aged

    Ribstuk Dry- Aged
    1,0 kilo / € 59,95
  • Saucisson “La Dolce Vita”

    Saucisson "La Dolce Vita"
    14,00 per stuk
  • Kipschnitzel Label Rouge

    Kipschnitzel Label Rouge
    3,50 per stuk
  • Gamba brochette

    Gamba brochette
    5,50 per stuk
  • Zwezerik in z’n geheel

    Zwezerik in z’n geheel
    250 gr / € 18,75
  • Brochette Magret de Canard

    Brochette Magret de Canard
    5,25 per stuk
  • Country Ketchup

    Country Ketchup
    15,95 per stuk
  • Kalfs zwezerik – Époisses Saucisson

    Kalfs zwezerik - Époisses Saucisson
    18,00 per stuk

Chateaubriand is gespecialiseerd in barbecue. Barbecueën kan tegenwoordig het hele jaar door en is niet compleet zonder een prachtig stuk vlees. Daarom bereiden we iedere dag verse producten voor op de bbq. Mooi lams- en kalfsvlees, entrecote, Cote de Boeuf en uitgebeende en gemarineerde kippendijen van Label Rouge, diverse burgers en soorten brochettes. Ook kreeften, zalm en zelf gepelde gamba’s kunt u bij Chateaubriand verkrijgen.

Daarnaast hebben we vegetarische en veganistische opties en bereiden we salades op bestelling. We helpen u graag met de organisatie en catering en vertellen u graag meer over de opties die wij bieden.

Barbecue

In de zomer (of winter) is het natuurlijk tijd voor barbecue, het zonnetje schijnt, er wordt rosé gedronken en lekker vlees gegrild op de bbq. Als u van plan bent om een barbecue te organiseren en uw gasten te verwennen, zit u bij Chateaubriand Heemstede precies goed. Barbecue is één van onze specialiteiten en wij kunnen dan ook met plezier een hele barbecue voor u organiseren en cateren. Vraag in de winkel of mail naar winkel@chateaubriand.nl voor meer informatie over de barbecue.

De barbecuetijd is een tijd van gezelligheid en creatief tafelen. Maar houd de veiligheid in acht. Jaarlijks gebeuren er teveel ongelukken rondom het barbecueën door onachtzaamheid. Hier volgen enkele tips.

  • Houtskoolbarbecue vullen met half briketten, half houtskool, aanmaakblokjes en beetje aanmaakvloeistof; aansteken met aansteker. Let op: NOOIT spiritus gebruiken.
  • Houd een emmer zand en aluminiumfolie bij de hand om eventueel open vuur snel te kunnen doven.
  • Zet een emmer koud water in de buurt om eventuele verbrandingen direct af te koelen.
  • Een aanwezige gasfles uit de volle zon houden.
  • Pas op voor loshangende kledingstukken. Gebruik altijd een schort of een sloof ter bescherming van uw kleren.
  • Gebruik het juiste barbecue gereedschap.
  • Neem uw tijd. Laat het vlees rustig en goed garen. Niet goed gegaard vlees kan darmstoornissen veroorzaken.
  • Laat de barbecue nooit onbeheerd achter, zeker niet met kinderen in de buurt.
  • Gooi de restkolen niet dezelfde avond in de afvalcontainer, laat ze afkoelen in de barbecue.
  • Weet gezelligheid en drank goed te combineren