Op maandag tot en met vrijdag voor 12:00 besteld, volgende dag in huis!
Aperitieven
- Saucisson Guérande
Grof salami worstje met zeezout
- Saucisson de Lyon
Half grove salami met knoflook
- Saucisson Dodu
Mager salami worstje, licht knoflook
- Saucisson de Veau
Typische grove gerookte Franse kalfsworst
- Rillettes d’oie
100% ganzenvlees gegaard in ganzenvet
- Truffelbrie
Brie de Meaux met zwarte truffel op een plakje vijgenbrood
- Bawykov zalm
Blokjes gesneden, met mosterd-dille dressing
- Groene olijven
In knoflook marinade
- Foie Gras de Canard
Terrine van eendenlever in blokjes
- Croque monsieur
De originele, met Gruyère kaas, bechamelsaus en beenham
- Gekonfijte kwartelboutjes
Kwartelboutjes gegaard in eendenvet
- Toast en stokbrood
Diverse gesneden Franse broden en toast
Voorgerechten
- Plateau gedroogde ham
Diverse soorten rauwe Franse ham
- Salade eend
Met gerookte eendenborstfilet, Foie Gras de Canard en mousse de Canard
- Aubergine
Rolletjes van aubergine gevuld met Franse kaas
- Quiches
Keuze uit: ham/prei, salami/olijven en zongedroogde tomaten/kaas
- Salade Niçoise
Frisse salade met vers gegrilde tonijn, ansjovis, tomaat, gekookte kwartel eitjes, sjalotjes, olijven, gekookte aardappelen, sperziebonen en olijfolie
- Ragout
Pastei gevuld met huisgemaakte runderragout
Hoofdgerechten
- Cassoulet
Witte bonen, tomatensaus, gekonfijte eendenboutjes, saucisson de Veau (kalfsworstje) gebakken in eendenvet
- Coq au vin ( Label Rouge)
Maiskip dijen met sjalotten, wortel, zilveruitjes, laurier, champignons, tijm en peterselie in rode wijn saus
- Franse zuurkoolschotel
Zuurkool gestoofd in witte wijn, laurier, jeneverbes, casselerrib, eisbein, gegrild spek, gegrilde boudin noir, rookworst en aardappel
- Boeuf Bourguignon
Stoofschotel van rund, champignons, sjalotjes, wortel en spek in rode Bourgogne wijn
- Heilbot
Gegratineerd in visvelouté met venkel, wortel, sjalotten, boter, verse peper en droge vermouth
- Lasagne au Fromage
Kaas lasagna met spinazie en verse pasta
- Lamsbout
Met ratatouille van diverse groenten
Bijgerechten
- Pomme de terre au Fromage
Gegratineerde aardappel met sjalotten en Epoisses
- Ratatouille
Diverse gestoofde groenten, zoals aubergine, courgette, ui, tomaat en knoflook
- Pommes de terre Beaufort
Aardappelschotel met Beaufort kaas
- Linzen
Gekookt in eendenvet met pomodori saus
- Witlof
Gegratineerde witlofschotel met bechamelsaus en beenham (eventueel ook vegetarisch te verkrijgen)
- Mousseline
Zachte aardappelpuree (eventueel met truffel)
Dessert
- Crème brûlée
Met vanille
- Mousse au Chocolat
Met chocolade snippers
- Kaasplateau
Diverse Franse kazen