Op maandag tot en met vrijdag voor 12:00 besteld, volgende dag in huis!
Ovenschotel
- Lasagna van vis
Met gerookte zalm, zeebaaars en Italiaanse huisgemaakte saus
- Lasagna bolognese
Met rundergehakt, verse groente en pomodorisaus
- Aspergeschotel
Aardappelen en asperges in eier-beenhamsaus
- Witlofschotel
Met aardappelen, beenham en Gruyèresaus
- Moussaka
Met lamsgehakt, groenten en bechamelsaus
- Prei-camembert schotel
Rijk gevuld met kalfsgehakt en camembert
Stamppot en aardappel
- Stamppot raapstelen
- Gevuld met beenham en boerenkaas
- Stamppot rucola
Met taggiasche olijven en geitenkaas
- Lente stamppot
Met boerengras kaas en lente ui
- Stamppot andijvie
Met uitgebakken spekjes
- Stamppot van wilde spinazie
Rijk gevuld met Italiaanse Gorgonzola
- Aardappelpuree met truffel
Bereid met olijfolie en zwarte truffel
- Pommes gratins
Met room, sjalotjes, knoflook en gegaarde aardappelschijfjes
- Gevulde aardappelen
Gevuld met Beaufort-Alpage kaas
Stoverijen
- Rundvlees Bordelaise
Gestoofd rundvlees in een Bordelaise saus
- Bavette
Gestoofd rundvlees uit de lies in een runderjus met laurier
- Rundvlees stroganoff
Bavette blokjes, paprika, champignons in wodkasaus
- Lamsstoofschotel Provençaals
Lamsstoofvlees met tomaten, knoflook en aubergines
- Irish stew
Lamsnekblokjes gestoofd met uien, knoflook in whiskysaus
- Lamscurry
Volgens traditioneel recept bereid in echte curry
- Coq au vin
Boerenkip gestoofd in rode wijn
- Kipfilet saffraan
Label Rouge kipfilet gegrild in saffraan-roomsaus
- Kipfilet in het groen
Kippendijen zonder been in verse kruidensaus en sjalotten
- Kalfsstoofschotel ‘Roquefort’
Kalfsnekblokjes gestoofd in Roquefortsaus
- Kalfsstoofschotel met eekhoorntjesbrood
Stoverij van kalfsvlees met veel eekhoorntjesbrood
Groenten
- Lenteschotel
Jonge verse groenten gepocheerd in roomsaus
- Tuinbonenschotel
Kort gepocheerd in een spekdressing en dille
- Wilde spinazie geroerbakt
Met cashewnoten en Bleu d’Auvergne saus
- Bospeen
Gepocheerd in botersaus en peterselie
- Groenten lasagne
Diversen soorten groenten gegrild, in bechamel en pomodori saus
- Bloemkool
Gegratineerd, in extra belegen kaassaus
- Doperwten
Met een lichte kruidendressing