Heel lam

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan lammeren. We hebben Hollandse, Ierse en Schotse lammeren, en lammeren uit de Pyreneëen (maximaal 10 kilo). Ook hebben wij van februari tot juni zuiglammeren en van maart tot juni lammeren uit de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ook deze lammeren uit de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn maximaal 10 kilo. Dit komt omdat ze vrij rondlopen in de duinen en niet bijgevoederd worden, waardoor het vlees erg mager is en ook echt een wildsmaak heeft. Wij zijn de enige slager die deze lammeren verkopen.

Een lam in zijn geheel is erg leuk om te braden aan het spit. Het vlees heeft van zichzelf al een heerlijke smaak dus het heeft weinig nodig. Naar wens kunt u wel nog een bundeltje kruiden van rosemarijn, thijm, knoflook en ui in het lam stoppen.

Een heel lam is te bestellen van 7 tot 20 kilo. Als u een week van te voren bestelt zorgen wij ervoor dat we het lam op voorraad hebben. Geef het van te voren aan en wij kunnen naar wens het lam ook 2 weken in de dry aged cel laten rijpen voor een nog meer verfijnde smaak.

Heel lam zit hier

Heel lam