Walking dinner

Enkele suggesties voor een walking dinner, het liefst maken we in overleg een offerte op maat

Koude hapjes

  • Mootjes Bawykov zalm
    Met een Yakitori saus
  • Pata Negra
    Ter plekke van de poot gesneden
  • Asperge
    Aspergekopjes gewikkeld in beenham
  • Sint Jakobsschelp
    Dunne plakjes gemarineerd met een vinaigrette van witte wijn en komkommer
  • Rillettes d’oie
    Crostini met ganzenvlees en cornichons

Warme hapjes

  • Kalfswangragout
    In een mini pastei
  • Boudin blanc
    Gegrilde boudin blanc met eendenlever
  • Zwezerik
    Uit het vuistje met zeezout
  • Gamba
    Gemarineerd en gegrild

Koud bord hapje

  • Carne cruda
    Fijngesneden kalfsvlees, olijfolie en zwarte truffel
  • Kreeft
    Gegrild met blokjes terrine van eendenlever en een dressing van granaatappel
  • Runderbouillon
    Huisgemaakte heldere runderconsommé met fijn gesneden bladpeterselie

Warm bord hapje

  • Kwartelborstfilet
    Salade van radijs met een lichte dressing
  • Heilbot
    Met risotto en bleekselderij
  • Kipdijen (Label Rouge)
    Gegrild, zonder bot, met vel, en een verse fruitsaus
  • Risotto
    Met garnalen en champignons
  • Kalfsstaartstuk
    Gebraden kalfsvlees met gekonfijte meiknolletjes, doperwten of tuinbonen met een lichte kalfssaus
  • Côte de Boeuf
    Kleine gevulde aardappel met Beaufort, gegrilde peulen en bearnaisesaus

Dessert

  • Sabayon
    Rood fruit en citroenijs

We maken eerst een offerte, daarop baseren wij de prijs.
Een kok van Chateaubriand kost € 55,00 per uur, bediening € 35,00 per uur.

Offerte aanvragen

Walking dinner

* is een verplicht veld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.